Vés al contingut

El President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Senyor Quim Torra, s’ha adreçat telefònicament al Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya per expressar el seu suport a la tasca que estan realitzant les Esglésies Evangèliques en aquesta situació de crisi sanitària.

Entre d’altres qüestions tractades en el decurs de la conversa telefònica, el President ha manifestat la seva preocupació per les persones que estan morint soles i per les famílies que, en mig del seu dolor, no poden acompanyar els seus familiars en moments tan difícils ni tampoc poden fer el dol de l’acompanyament funerari.

Per la seva part el Secretari General li ha manifestat el seu agraïment per escoltar les demandes de la Comunitat Protestant, que en aquest sentit ja s’havien fet arribar als organismes competents en la matèria, i li ha proposat tot un seguit d’iniciatives que contribueixin a pal·liar aquesta situació tan dolorosa.

Els dirigents més significatius de la Comunitat Protestant que han estat informats de la trucada del Molt Honorable President l’han valorat molt positivament. També s’han sumat a la preocupació compartida per fer arribar paraula de consol i de companyia a les persones hospitalitzades, comparteixin o no la nostra fe -han dit-, i als seus familiars.

La Comunitat Protestant, que en el seu moment ja va oferir el servei de la Pastoral Protestant Hospitalària a la Consellera de Salut, vol fer costat a la societat de la que formem part en aquests moments de crisi sanitària amb els mitjans de què es disposa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.