Vés al contingut

Avui celebrem sant Josep i el dia del pare, enmig d’aquesta situació de confinament i patiment per molta gent. Nosaltres avui també patim per la mort de la mare d’una germana.
Avui, amb tot, somniem!
I dic somniem pel relat que avui hem llegit de Sant Josep. Sant Josep, davant una situació difícil, a més de pensar quina és la millor solució, és capaç d’escoltar el seu somni, i en el somni, l’àngel de Déu. Quan desperta, el que duu a terme és el que entén del somni, i no el seu pensament.
Somniar en aquest cas no és fer volar coloms, no és evadir-se ni intentar viure en un futur fictici. En aquest cas, somniar és escoltar la veu suau, que amb tot, malgrat tot, ens parla dins nostre eixamplant el cor. Somniar és escoltar la remor de les il.lusions, de la innocència, de l’esperança, de la força que lluita per la vida. Potser és fer una trucada, o pintar, escriure, dir t’estimo, ballar, o cuinar un plat especial. L’àngel de Déu, des del cor, ens duu sempre missatges de vida, de llibertat, d’esperança i ens obre a l’amor.
Avui, baixem el volum de la por i somniem. Només per avui, somniem i portem a terme el somni. I així veurem, que juntes, junts, ens en sortirem.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.