Vés al contingut

Comencem un nou dia! les notícies segueixen sense ser bones i sobretot el nostre personal sanitari està esgotat.
Avui, però, ànims!! ànims per avui, només per avui, per aquest nou dia!! tant dolenta com el Covid 19 és la por que ens tanca, ens deprimeix i ens fa tenir actituds poc solidàries.
Avui tenim una gran tasca: mantenir el ànims, fer al menys una cosa que ens faci molt il.lusió, i animar o acompanyar amb tot l’amor els altres. Sobretot els que ho estan passant pitjor.
Avui traiem la tendresa de l’armari els qui l’havíem deixat per ocasions especials. Justament ara és l’ocasió especial.
Traiem el bon humor del calaix els qui l’havíem guardat. Ara és el moment de fer-lo servir.
Traiem el candau al perdó, i comencem a fer-lo a servir amb nosaltres mateixes. Perdonem-nos si tenim por, si ens angoixem, si ens enfadem... és clar!! si sempre ens espanta el que és nou, és normal que aquesta situació ens faci por! Perdonem-nos, perdonem... i,
Traiem la confiança de l’arxiu. Ara és el moment de confiar. La Vida està de part nostra. La Vida viu en els arbres, les plantes, els animals i en tots els éssers vius. Una Vida que és més gran i forta que el Covid 19. I la Vida vol viure, vol que tinguem Vida i Vida en abundància. La Vida està dins nostre. I està de part nostra. Posem-nos de part de la Vida.
Avui, ànims! Juntes, junts, ens en sortirem!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.