Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Josep M. Turull) Vaig conèixer mossèn Rovira Belloso com a professor a la Facultat de Teologia de Catalunya. Allà vaig gaudir de la profunditat de la seva teologia, amarada d’espiritualitat i pastoralitat. Després ens vam retrobar a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, a l’Eixample de Barcelona. Ell va ser-ne nomenat rector i jo n’era el vicari. Van ser uns anys intensos de treball en equip en el qual miràvem de fer anar de bracet la teologia i la pastoral, vivint l’austeritat de la litúrgia romana amb soul (ànima), com a ell li agradava dir. Encara vam col·laborar en la parròquia de Sant Ramon de Penyafort, de la qual jo vaig ser-ne nomenat rector i ell hi va ser uns dels preveres que en aquests darrers quinze anys hi va celebrar habitualment l’eucaristia.

Amb motiu dels seus 90 anys, li vull desitjar ben de cor “moltes felicitats” i alhora li vull agrair to el bé que m’ha fet i em continua fent des d’una amistat ben sincera i profunda, tant en el camp teològic com en el camp pastoral.

Josep M. Turull és rector del Seminari Conciliar de Barcelona