Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Cardenal Lluís Martínez Sistach) Parlar del doctor Josep Maria Rovira Belloso sempre és gratificant. Amb motiu dels seus 90 anys em plau donar-li la meva enhorabona i dir-li: Mossèn Josep Maria per molts anys!

És sacerdot del presbiteri diocesà de Barcelona i ha esmerçat la seva vida a imitació del Bon Pastor, posant-la al servei de les parròquies, dels seminaristes, de la Facultat de Teologia i de tot allò que se li demanava. És un intel·lectual senzill, que ha posat sempre la seva intel·ligència i la seva saviesa al servei del poble de Déu.

Amb els seus escrits i les seves classes i conferències ha ajudat moltíssimes persones –bisbes, sacerdots, religiosos, religioses i laics– a conèixer i estimar més a Déu. Els pastors diocesans hem trobat en ell un col·laborador fidel i molt preuat. Ha potenciat l’espiritualitat del sacerdot diocesà, posant en relleu l’Església diocesana com a porció del poble de Déu, el pastor diocesà en comunió amb el bisbe de Roma, el presbiteri diocesà i la comunitat diocesana.

Estimat amic Josep Maria enhorabona, gràcies i m’uneixo a la teva acció de gràcies a Déu per aquest do dels teus 90 anys.

Ad multos annos!

Lluís Martínez Sistach és cardenal arquebisbe emèrit de Barcelona