Vés al contingut

(Josep M. Soler) La primera cosa que cal fer és felicitar mossèn Josep M. Rovira Belloso per aquests 90 anys de vida i donar gracies a Déu per tots els dons que li ha fet al llarg de la seva existència i per tot el bé que a través d’ell ha fet a favor de tantes persones, sobretot en l’àmbit de la recerca teològica i del consell personal.

Però, la segona cosa que cal fer, en aquest norantè aniversari de mossèn Josep M. Rovira Belloso, és agrair-li el seu testimoniatge d’home de fe, de pastor senzill i proper a la gent, capaç de sintonitzar amb la vivència de les persones que se li han acostat; agrair el seu treball abnegat i humil de servidor de l’Evangeli amb la predicació, en l’estudi, en la docència teològica, en les publicacions. Darrere la seva simplicitat, hi ha una gran capacitat de treball, una solidesa teològica d’alt nivell que ha afrontat amb competència i des d’una mentalitat oberta a la problemàtica real de les persones, els problemes més importants del nostre temps en relació amb la fe cristiana.

Plenament imbuït del concili Vaticà II, ha estat i ho seguirà essent, un testimoni de fe i d’eclesialitat, en diàleg amb el pensament contemporani. Tant a nivell de divulgació com en les seves obres teològiques. I sempre des d’un cor ple de l’Evangeli i ardent d’amor fratern.

Josep M. Soler és abat de Montserrat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.