Vés al contingut

(Pilar García, delegada diocesana de Catequesi del bisbat de Sant Feliu) En aquests moments de crisi, els cristians hem de donar tot el que estigui al nostre abast, per ajudar a aquells que passen per situacions de tribulació, (els cristians quan tenim la possibilitat de fer alguna cosa per als altres, estem obligats a fer-la). El que és més privilegiat materialment, perquè té feina... ha de compartir amb aquells que estan tocats materialment; el que no té aquest privilegi, sí que pot ser generós amb el temps, encomanant la seva joia als altres, ja que la nostra alegria ningú no ens la prendrà.

Segurament, hem sentit moltes vegades aquesta frase: “convertir les dificultats en oportunitats”, jo penso que ens l’hem de creure. ¿Com podem fer realitat aquesta frase?, els cristians ho sabem molt bé, fent les coses amb amor. Aquest ha de ser el nostre testimoni en aquest moments. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.