Vés al contingut

És hora de canvis. L’octubre de 1996, o sigui fa divuit anys, apareixia el primer número d’aquesta publicació. Dèiem llavors que volíem ser un espai de reflexió des de l’àmbit cristià i d’esquerres, obert alhora a qualsevol persona que li pogués interessar.

I amb aquest criteri hem anat fent funcionar la revista al llarg d’aquests divuit anys i 91 números que han anat sortint des d’aleshores. Ara, però, hem constatat que les circumstàncies ens obliguen a fer un canvi que estem segurs que permetrà que la nostra revista tingui millor difusió i pugui arribar a molta més gent, alhora que farà que la seva gestió s’ajusti més a les possibilitats de dedicació per part dels qui la tirem endavant.

El canvi consistirà que deixarem de publicar L’Agulla en paper, i passarem a enviar-la per correu electrònic, tant als subscriptors com a totes les altres adreces que tinguem a mà i, a més, de forma totalment gratuïta. Això vol dir en concret que, cada dos mesos, rebreu a casa en PDF la revista, perquè la pugueu llegir a l’ordinador mateix o perquè us la pugueu imprimir, si així us resulta més còmode.

A més d’això, cal dir que també ens proposem renovar bloc a internet perquè, a més, si voleu, pugueu anar llegint els articles a la xarxa, i alhora, compartir-los via Facebook i Twitter, i comentar-los. També el Facebook de l’Agulla farà difusió de cada article que es publiqui al bloc.

Ara, quan passeu pàgina, trobareu una explicació més concreta de com anirà tot plegat.

Sí, sabem que perdre un mitjà en paper sap greu, però estem segurs que d’aquesta manera assegurem millor el que la revista pretén: ser un instrument d’intercanvi i difusió de la vida viscuda des de la perspectiva cristiana i d’esquerres que ens defineix.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.