Vés al contingut
L’autora del llibre proposa una lectura humil i confiada dels salms per entrar-hi a fons i, d’aquesta manera, posar veu a les situacions que ens alegren i ens afeixuguen.
Brins de salms

Per saber-ne més

Fitxers adjunts
Document

Brins de salms, proposa una lectura humil dels salms, a vegades des d’un terme, una petita expressió, un bri, s’entra en el fons del salm. La paraula confiança és el fil conductor de la lectura. Sense aquesta confiança, les pàgines dels salms es tornarien mudes. I per aquesta confiança, qui s’endinsa en els salms sap que, darrere les seves lletres, Jesús, nostre Senyor, prepara una trobada. No s’estranyi el lector si l’autora concita en els brins les maneres de pensar de persones i situacions actuals. Perquè els salms no es llegeixen mirant cap enrere, sinó en l’avui que ens empeny a ser honrats amb allò que és real, a il·luminar la realitat que l’orant té entre mans. La paraula del salm rep una nova brillantor i, per la seva part, la realitat queda il·luminada. En aquests brins hi nia un explícit component antropològic: no es prega des de la desconnexió amb l’avui. Al contrari, l’orant utilitza la veu del salm per posar veu a les situacions que ens alegren i ens afeixuguen. Per açò, qui prega amb els salms, no solament es fa més creient, sinó que sobretot es fa més humà.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.