Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

“El 2 de febrer era el gran dia. Hem celebrat el nostre 75è aniversari. Una jornada plena d’activitats lúdiques i festives amb l’alumnat i el professorat: una eucaristia d’acció de gràcies, un esmorzar de pa amb xocolata, una gimcana, un animador, un DJ i un pastís final. 

El diumenge 5 ha estat un dia d’agraïment a les Missioneres Cor de Maria que fa 75 anys van iniciar el seu projecte educatiu a Sant Celoni. Una exposició amb fotografies d’ahir i d’avui ens mostren la història de l’escola en imatges. Hem obert les portes de l’escola i hem compartit una estona plena d’emocions i nostàlgia, de records, de vivències... amb exalumnes, amb professorat que ja no és a l’escola, amb famílies amb fills de diferents promocions... Un dinar de germanor ha clos aquest festiu diumenge. Tot un èxit!

És l’inici d’un seguit d’activitats programades fins a final de curs. Volem que les Missioneres del Cor de Maria,  alumnes i exalumnes, patronat, famílies actuals i d’anys anteriors, professorat que és o ha estat a l’escola, personal d’administració i serveis, amics i amigues... trobem un moment i un espai per celebrar i compartir l’aniversari d’un projecte educatiu que va començar 75 anys enrere. Cada acte vol ser un reconeixement i un agraïment a totes les persones que han fet i fan possible la nostra escola.

Gràcies al professorat, al Patronat, a l’AMPA i a un munt de persones que estimem l’escola és possible aquesta gran festa d’aniversari.