Vés al contingut

Justícia i Pau ofereix un seminari amb l'objectiu d'explicar alguns elements claus sobre els principis i la realitat del funcionament de la justícia penal a Espanya i, en particular, de l’execució de la pena de presó.

S'adreça principalment a voluntaris de presons o a aquelles persones que es plantegen fer un voluntariat en aquest àmbit, i a totes aquelles persones que tenen interès en conèixer la realitat força desconeguda com és el funcionament de la justícia penal al nostre país.

El curs pot ajudar a comprendre millor la realitat i problemàtiques jurídiques de les persones que compleixen penes de presó.

Programa

· 19 de març. Dimensions, característiques i justificació del sistema penal

· 26 de març.  El dret penal i el procés penal a Espanya. Principis generals i característiques més importants.

· 2 d’abril. L’execució de la pena de presó. Aspectes generals. La realitat penitenciaria catalana. La participació social.

Dades tècniques

· Dies: 19 i 26 de març, 2 d’abril de 2012
· Horari: de 18 a 20 h
· Lloc: c/Rivadenyera 6, 3er pis (Barcelona)

· Col·laboració a les despeses del curs: 12 euros (4 per sessió), excepte socis i voluntaris en actiu de Justícia i Pau.

· El seminari és impartit per Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau, advocat, doctor en dret penal per la Universitat de Barcelona

· Cal inscripció prèvia trucant a Justícia i Pau al 93 317 61 77 o per mail a  justiciaipau@justiciaipau.org

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.