Vés al contingut

He estat un parell de dies a Poblet i he escrit quatre pregàries, en l’estil de les oracions de la missa. Aquí les copio, per si a algú li poden fer servei.

  1. Senyor Jesús, que durant tants anys vau treballar de fuster allà a Natzarert, mireu els vostres germans i germanes treballadors, i mireu també aquells que no poden treballar. Feu, us preguem, que el vostre Esperit empenyi els qui governen el món perquè facin possible que tothom pugui tenir una feina decent, per tal que totes les persones i totes les famílies puguin viure amb dignitat.

  2. Déu de la llum i de la vida, que en Jesús ens heu mostrat una vida humana plena, feu que, seguint-lo a ell, sapiguem ser, tant amb la nostra paraula com amb la nostra manera de viure i d’actuar, llum per als qui tenim a prop.

  3. Déu sant, que mireu la petitesa dels vostres fills i filles i no deixeu mai d’obrar meravelles. Vós disperseu els homes de cor altiu, vós derroqueu els poderosos del soli, exalceu els humils i ompliu de béns els pobres. Déu sant, protegiu-nos amb la vostra misericòrdia i protegiu tots aquells que el món exclou i fa viure en la tristesa i el dolor.

  4. Déu i Pare nostre, que ens heu dit que el vostre Regne consisteix en la justícia, la pau i l’alegria que venen de l’Esperit Sant. Feu que en tota la nostra vida siguem cercadors d’aquesta justícia, aquesta pau i aquesta alegria, per a nosaltres i per als nostres germans i germanes d’arreu del món, fins al dia en què les viurem plenament en la vostra vida eterna.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.