Vés al contingut
  1. Viure la vida amb goig, malgrat tot el que pugui passar i ens pugui passar, i posar goig al nostre voltant.

  2. Buscar moments de silenci i de pregària, per donar gràcies a Déu i per compartir amb ell les coses que ens preocupen.

  3. Llegir sovint algun tros de l’evangeli, personalment, tranquil·lament, a casa, a l’església, en un banc de la plaça, o on sigui.

  4. En la celebració de l’eucaristia, prestar especial atenció al moment de combregar. Fer-ho amb consciència i convenciment que és el moment més potent de comunió amb Jesús, que se’ns dona com a aliment per viure.

  5. En la situació difícil i dolorosa que estem vivint ara a Catalunya, fer tot l’esforç possible per entendre les raons i els sentiments dels qui tenen posicions diferents de les nostres.

  6. Donar suport, tant de paraula com amb temps i diners, a tot allò que ajudi els pobres, sigui amb ajuda directa o sigui amb la lluita per la justícia.

  7. Defensar els immigrants, els refugiats, els qui són menystinguts, els qui són malvistos, els diferents, tots aquells que la nostra societat exclou d’una manera o d’una altra.

  8. Pregar pels nostres enemics, tant les persones amb qui estem enfrontats com les que ens cauen malament (sigui un veí o veïna insuportables o sigui el president dels Estats Units).

  9. Mirar de curar, o almenys de suavitzar, les situacions de distanciament o trencament que puguem tenir amb altres.

  10. Posar concòrdia al nostre voltant, ser gent de pau, no malparlar dels altres, no crear mals rotllos.

Jesús digué als seus companys: “Vosaltres em diueu Mestre i Senyor. Doncs si jo, el Mestre i el Senyor, us he rentat els peus, també heu de fer-ho vosaltres”.

I el jove vestit de blanc digué a les dones: “Jesús, el crucificat, ha ressuscitat i anirà davant vostre a Galilea. Allà el veureu”.

Bona Pasqua. Al·leluia!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.