Vés al contingut

Abordarem la temàtica del Ciberbullying des d’una òptica de prevenció, identificació de senyals d’alerta per part dels adults, rol dels diferents actors implicats, etc. Tot això, a partir de la presentació de la campanya noalciberbullying.org de Sant Joan de Déu.

Ponents:

Jordi Bernabeu Farrús. Psicòleg, de la Divisió de Salut Mental de la Fundació Althaia-SJD. I professor de la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic. Especialitzat en l’atenció a adoelscents i joves. Sobretot pel que fa a usos de drogues, addiccions i altres problemàtiques.

Diana Casellas Paulí. Responsable de Sensibilització i Educació a l’Obra Social Sant Joan de Déu. La seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada a l’àmbit social i educatiu. Ha treballat durant més de 15 anys a entitats del tercer sector, tant en l’àmbit social com el de la cooperació. Forma part del comitè tècnic de SOM Salut Mental 360, plataforma digital referent en temes de salut mental a nivell nacional i internacional.

Adreçat a :
Prioritàriament famílies i professorat de secundària, tot i que també pot ser interessant per a les etapes de Primària

Podeu fer la vostra inscripció: AQUÍ

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.