Vés al contingut
Tema: Un grup de persones i institucions cristianes posen en marxa una pregària diària al al centre de Barcelona, de 14’15 a 14’30h, que comença el 21 de gener de 2013.
Institucions convocants: Centre Edith Stein, Delegació de Pastoral Universitària, Delegació d’Apostolat Seglar, Delegació de Joventut, Cristianisme i Justícia, Centre Passatge, Catalunya Cristiana, Ràdio Estel, Sant Josep de la Muntanya, Frares Franciscans Caputxins, Parròquia de Santa Anna.
Correu electrònic de contacte:
Propostes de nous “conductors/es” dels 15 minuts, Carmina Gómez:
Informació general: cedithstein@dpuniversitaria.org
- - - - - - - - - - - - - - - -
Un grup de persones cristianes, de diferents procedències, convocats pel Centre Edith Stein, de la Delegació de Pastoral Universitària de l’Arquebisbat de Barcelona, posen en marxa, des de dilluns 21 de gener de 2013, 15 minuts de pregària, diària, al centre de Barcelona amb el nom de 15 MINUTS AL COR.
1. Al Cor de la Ciutat: Plaça Catalunya, parròquia de Santa Anna. C/ Santa Anna, 29. Barcelona, 08002.
2. Al Cor del dia, al migdia: de 14:15h a 14:30h., un moment en el que molta gent que treballa s’ho pot combinar per dinar, i pregar. Un temps de tall, al migdia.
3. Al Cor de cadascú de nosaltres, per connectar amb Déu. Per això, l’activitat principal d’aquests 15 minuts serà la meditació de l’Evangeli.
OBERT CADA DIA. 15 minuts al Cor serà una estona diària, cada dia, de dilluns a divendres, durant tots els dies dels dies lectius.
EN UN FORMAT MOLT SIMPLE I REPETITIU. Cada dia pregarem amb el mateix format,
centrat en l’Evangeli, un estil de pregària apte per tots els estils i formes de fer en l’Església. Apte també per tots aquells que no tenen cultura religiosa ni monàstica.
AMB UNA XARXA DE 25 A 30 PERSONES, que conduiran diàriament la pregària. Cadascuna d’elles es compromet a conduir la pregària ja sigui un cop cada 15 dies o un cop al mes, amb una altra persona d’acompanyant. El compromís que pren cadascú no és una càrrega excessiva.
AMB UN SERVEI D’ESCOLTA. A més de pregar, posem al servei de joves, adults, un grup de persones disposades a escoltar tots aquells que s’acostin a Santa Anna durant aquesta estona.
UN ESPAI DE COMUNIÓ ECLESIAL Ens sembla bo que en els moments eclesials que vivim sigui un acte convocat i organitzat per una diversitat d’institucions.
Us demanem, doncs:
1. Que us oferiu, un dia al mes o cada quinze dies, per a ser conductor de la
pregària. És senzill, no porta gaire feina, i podeu ajudar altra gent a introduir-se al Cor de la pròpia vida.
2. Que ens ajudeu a convocar noves persones, grups i institucions, en aquesta estona de pregària.
CONVOCANTS i CONDUCTORS/ES inicials dels 15 minuts de pregària: Jaume Casassas, Mar Galceran, Ester Romero, Àngels Arrabal, Glòria Andrés, Carmina Gómez, Mariam Sánchez Cobaleda, Anna Almuni, Llorenç Puig, s.j., Esther Borrego, Cristina Calvet, Mn. Xavier Morlans, Eulàlia Muntaner, Glòria Barrete, Pilar Sturla, Shinto Claretià, Josep Manuel Vallejo, Consol Baldris, Mn. Peio Sánchez, Mn. Bruno Bérchez, Mn. Joaquim Vidal, Francesc Grané.

Barcelona, 8 de desembre de 2012

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.