Vés al contingut
Choir oferirà el concert "Spirituals" a Barcelona a benefici de Mans Unides el dissabte 1 de febrer a les 21h en l'incomparable marc de la Basílica de Santa Maria del Pi.

Pots adquirir els tickets-donatiu (12 €) al web de Mans Unides.

Mira aquest vídeo de la canço "You're so sweet", que s'interpretarà en aquest espectacle. T'emocionarà.
Dirigits per Moisès Sala, els 81 cantants ens delectaran amb la seva proposta més intimista i magnètica, l'espectacle "Spirituals", que reinterpreta els "espirituals" dels millors compositors actuals, veritables hereus dels primers "negro spiritual " i "traditional".
Harmonies i ritmes vocals interpretats amb formes i estils contemporanis confereixen a Spirituals de The Gospel Viu Choir una complexitat meravellosa i una varietat arriscada i intensa. Spirituals és una proposta coral ambiciosa on polifonies impossibles formen una melodia que va desgranant sentiments, sensacions i emocions al llarg de tot l'espectacle.
Ana Boadas, una de les cares visibles del programa Divendres i de les Campanades de TV3 que van donar pas al 2014, serà la mestra de cerimònies de l'acte.
La gira solidària de The Gospel Viu Choir a benefici de Mans Unides i Waku UAB està orginaitzada per les Associacions de Voluntaris de La Caixa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.