Vés al contingut
Amb la Bíblia a les mans, just en obrir el Salteri, hi llegim: «Feliç l’home que estima de cor la Llei del Senyor.»
 
Al llarg de la història, totes les dones i homes, infants, joves, adults i vells han cercat això que el llibre dels Salms ens promet des de la primera paraula: la felicitat. Val la pena que ens hi aturem, perquè és l’oferta més interessant del món: la felicitat es troba en Déu, en el diàleg d’amor amb ell, en l’escolta atenta de la seva Paraula.
 
Els Salms, llibre de pregàries sorgides de la vida, són una abraçada entre Déu i nosaltres, un diàleg sincer entre dues persons que s'estimen: Déu ens parla en les paraules dels salms i nosaltres parlem a Déu amb els salms. 
 
L’Associació Bíblica de Catalunya, conjuntament amb el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona i l’Editorial Claret, acaba de publicar una edició de butxaca del llibre dels Salms, amb el text de la Bíblia Catalana. Traducció Interconfessional (BCI). L’edició, porta una introducció i la presentació de cadascun dels 150 salms escrites per en Joan Ferrer; notes breus que ens poden ajudar a entrar en el sentit de les pregàries.

Aquesta edició de butxaca del llibre dels Salms podreu adquirir-la i tenir-la com a companya de camí, per tan sols 4,90€ l’exemplar. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.