Vés al contingut

Per saber-ne més

Fitxers adjunts
Tot i que encara quedi, el 7 de juny és una data a reservar ja en els nostres calendaris pastorals. Serà l'Aplec de l'Esperit. Els bisbes de Catalunya ens convoquen a tots els joves de les diòcesis catalanes a celebrar i compartir la fe al voltant del llac de Banyoles, sota el lema "És el Senyor", tot recordant les trobades de Jesús vora el llac de Galilea.
El proper dissabte 22 de febrer hi ha una JORNADA PER ANIMADORS a Banyoles, on es farà el recorregut i s'explicarà com anirà tot. Creiem que és molt important la vostra assistència, i que us pot ajudar per preparar i motivar l'Aplec als grups. Quedarem a les 9h. al Seminari Conciliar de Barcelona, des d'on sortirem amb cotxes, i tornarem després de dinar. Aquí us deixem el full d'inscripció.
Nosaltres mateixos us inscriurem a la web del SIJ.
Aprofitem per enviar-vos les 3 entregues de material previ que s'ha fet per l'Aplec, perquè el treballeu en els vostres grups. Cada entrega consta de:
- L'alegria de l'evangeli Fitxa d'un evangeli
- Què ens diu el Papa? Un discurs del papa a la JMJ Rio + catequesi
- Trobades amb Jesús Una entrevista a un sant

Us esperem a tots! Una forta abraçada i fins dissabte!

(Delegació Joves Arquebisbat BCN)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.