Vés al contingut

(Casal Loiola) Curs orientat a donar eines i respostes a tota persona vinculada a processos de formació cristiana amb joves. Obert a tothom que tingui interés pels temes a tractar.

Podem creure en la Resurrecció (Jokiñe Miranda): constitueix l’element central de la fe, però alhora ens resulta complicat parlar-ne. Com ho hem d’entendre? Com podem parlar-ne als nostres joves? De què parlem quan parlem de Resurrecció? | Dimecres 14 de maig de 19h a 21h.
Per què Jesús és tan dur amb els rics? (Xavi Casanovas): hi ha molts textos del Nou Testament en què Jesús parla durament dels rics i de les riqueses. És dolent ser ric? Què hem de fer amb els diners? Per ser cristià s’ha de ser pobre? | Dimecres 21 de maig de 19h a 21h.
Com llegir l’Antic Testament amb els Joves (Pep Baquer sj): l’AT és un conjunt de textos molt complicat de llegir, ens fa por entrar-hi, s’expressa amb un llenguatge difícil i sovint usa referències estranyes... com ens hi podem apropar? Podem trobar textos que ens parlen de Déu i ens poden ajudar? | Dimecres 28 de maig de 19h a 21h.

Com llegir el Nou Testament amb els joves (Pep Baquer sj): llegim el NT com un llibre d’història o com una biografia i això sovint ens desconcerta... Com hem de llegir els evangelis? De vegades es diu que algunes coses que hi apareixen no són històriques però sí reals, què vol dir això? Les cartes, que van dirigides a una gent d’una altra època, tenen res a dir-nos avui? | Dimecres 4 de juny de 19h a 21h.

Inscripcions: jovesloiola.bcn@gmail.com

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.