Vés al contingut

(Manresanet) El proper dissabte 12 de Maig tindrà lloc la darrera trobada de Manresanet, la xarxa de jesuïtes i laics en missió, des de les 11h. del matí fins a les 16:30h., dinar inclòs.

Aquesta trobada serà significativa en tant que ja farà cinc anys de la creació d'aquesta xarxa que aplega els diversos sectors apostòlics on hi és present la Companyia de Jesús a Catalunya en col·laboració amb un important nombre de laics, des del sector social, pastoral, educatiu universitari, etc.

Durant la trobada, el P. Provincial, Lluís Magriñà sj, informarà sobre la configuració apostòlica que es va teixint a Catalunya pel fet de la proressiva unificació de les províncies de la Companyia de Jesús a Espanya.

<img alt="Spain.Barcelona.Sagrada.Familia.Simbologia.JHS_.cut_.png" data-entity-type="file" data-entity-uuid="7c469747-4204-4a4f-b406-ad75c9e22215" src="/sites/default/files/inline-images/Spain.Barcelona.Sagrada.Familia.Simbologia.JHS_.cut_.png" /></p>

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.