Vés al contingut
(Casal Loiola)De nou arriba una Nova Pasqua al Casal! Es tracta, com l’any passat, d’una Pasqua especialment pensada pels qui decidiu passar la Setmana Santa a la ciutat, mirant de fer-vos propera aquesta vivència des d’un lloc que ens és alhora tan proper com és el mateix Casal Loiola. Amb l’esperit participatiu i simbòlic que va marcar tant les celebracions com les estones de pregària de l’any passat, esperem que us sigui una experiència interior molt significativa i Nova.
Us hi esperem a totes i a tots!, i si algú té ànims i ganes de col·laborar en algunes de les tasques vàries com poden ser les lectures, la decoració, tocant algun instrument musical o cantant, serà molt benvingut/da i necessari!... Per a fer-ho, podeu contactar als telèfons següents: María 609280149 o Mercè 619245694.
Us adjuntem el cartell informatiu (clickar sobre la imatge per desplegar-lo) que hem dissenyat amb els horaris inclosos. El Dijous i Divendres Sants, a més de la celebració, comptaran amb una proposta de pregària. Dissante Sant només hi haurà la celebració de la Vetlla.
Molt BONA PASQUA a tothom!,

Comissió preparació Pasqua 2014 al Casal Loiola

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.