Vés al contingut

Què són les Pasqües Joves? O les Pasqües Familiars? Són unes colònies? Són un recés? Són tallers? La Passió en petit format? Molt sovint és difícil concretar-ho perquè és una barreja de totes aquestes activitats envers una finalitat molt clara: celebrar la pasqua. 

Les pasqües joves són trobades celebratives però també, en certa manera, són el punt àlgid de la creativitat pastoral que es desenvolupa al llarg del curs, ja que demanen molt esforç de preparació i molt sovint s’ofereixen també activitats prèvies o posteriors que s’hi relacionen. I, quan ja no som tan joves? Lligades a les Pasqües Joves hi ha tot un seguit de Pasqües Familiars o altres fòrmules com viure-la enmig de la ciutat. 

Accediu al mapa de les Celebracions de la Pasqua d’enguany a Catalunya clicant el mapa. Per complementar la informació, o esmenar-la si és errònia, adreceu-vos a redaccio@catalunyareligio.cat.

Vegeu Celebracions de la Pasqua a Catalunya en un mapa més gran. Des d'aquí també les podeu veure en un mapa Google Earth.

Vegeu també Les passions a Catalunya.

Vegeu també Setmana Santa als carrers de Catalunya

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.