Vés al contingut

La ciutat de Tortosa acollirà, el proper 20 d'abril, la 7a Jornada de Mestres i Professors de Religió, que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC).

Aquesta nova edició comptarà, entre d'altres, amb la ponència ¿Cómo y por qué hablar de Dios en los nuevos ateísmos? -que pronunciarà Mons. Raúl Barzosa, bisbe de Ciudad Rodrigo, i amb prop d'una vintena de tallers, entre els quals Nova evangelització i classe de religió, Recursos per ensenyar Història d'Israel i Història de l'Església, El mòbil i l'aprenentatge religiós escolar o La dansa i la música a l'aula de Religió.

INSCRIPCIONS: Del 14 de març al 8 d’abril de 2013, a través de la web de la FECC: http://www3.escolacristiana.org/jornada_prof_religio/
PREU: 25 euros / acompanyants 16 euros (dinar).
CERTIFICACIÓ: Es donarà un certificat d’assistència a tots els participants.
DESTINATARIS: Mestres i Professors de Religió de l’àmbit geogràfic de les Diòcesis amb seu a Catalunya (obert a altres docents).
ORGANITZA: Secretariat Interdiocesà per a l’Ensenyament de la Religió a Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya.
PROGRAMA:
9:30 h Acolliment i recollida del material a l’Auditori
10:00 h Acte inaugural: Pregària i parlaments
10:45 h Ponència a càrrec : Mons. Raúl Berzosa Martínez,
bisbe de Ciudad Rodrigo “¿Cómo y por qué hablar
de Dios en los nuevos ateísmos?”
11:30 h Descans / mostra editorials
12:00 h Inici dels tallers
13:30 h Descans / mostra editorials
14:00 h Dinar
15:30 h Descans / mostra editorials
Acte cultural
16:30 h Eucaristia

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.