Vés al contingut

(MEV) El patrimoni cultural del nostre entorn té un gran potencial educatiu, ja que ens permet de forma pràctica conèixer la nostra història d’una manera participativa i propera. Diversos agents que treballem amb el patrimoni cultural com a recurs didàctic, hem organitzat aquesta trobada pedagògica per conèixer i valorar noves experiències didàctiques sobre el patrimoni que es porten a terme a l’escola, i els projectes col·laboratius del Museu Episcopal de Vic amb diferents centres d’ensenyament. Finalitzarem amb un recorregut pel Museu per conèixer els jocs de l'edat mitjana.

Les jornades, que tindran lloc el dissabte 24 de maig de 9 a 14h al Museu Episcopal de Vic, estan obertes a tota persona interessada en l'educació i el patrimoni cultural: mestres, professors i estudiants d’Educació Infantil, Primària i Secundària; educadors, tècnics i gestors de patrimoni, i persones interessades en la temàtica. Matrícula gratuïta, places limitades.

Organitza: Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la UVIC (FETCH) i Servei Educatiu del MEV

Més informació

Inscripcions on-line

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.