Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Uns 170 nois i noies de les diòcesis amb seu a Catalunya es posaran en camí el dissabte, dia 16 d’agost al vespre, per fer estada d’una setmana a la comunitat ecumènica de Taizé, a França. Aquest pelegrinatge, organitzat un cop més pel Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), tindrà una durada d’una setmana com és habitual. Els joves tornada a casa el diumenge dia 24 d’agost.
 
    
 
A més, aquest any, del 19 al 22 d’agost, els hi acompanyarà el bisbe de Girona i responsable de la pastoral de joventut de la Conferència Episcopal Tarraconense, Mons. Francesc Pardo, el qual presidirà l’eucaristia del grup de joves catalans acompanyats dels seus responsables i delegats diocesans de joventut a Taizé.
 
Abans d’arribar a Taizé faran una aturada al poble de Cluny situat a uns deu quilòmetres de la comunitat on hi celebraran l’eucaristia i passaran el matí. Un cop a Taizé serà el moment de sentir-se acollits per la comunitat de germans i unir-se als grups de treball, reflexió, pregària i silenci diaris.