Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Ja han aparegut publicades les Actes del IV Congrés d'Espiritualitat, que va tenir lloc al Santuari de Santa Teresina a Lleida l'octubre de 2009, sota el títol "La mística renova el món: el testimoni se Sant Pau".

L'apòstol Pau va viure en un temps i en una societat tan complexoes i difícils com els actuals. El món grecoromà del segle I tamb´eera ple de dubtes i d'increteses, i ell va ser capaç de proclamar l'evangeli. Pau va contribuir com ningú a estendre el coneixement de Jesucrist entre gent de tots tesl pobles, races i cultures. Això va ser possible no tan sols per la seva personalitat i la seva formació, sinó sobretot perquè tenia una forta experiència interior, perquè vivia unit a Crist i obert a l'Esperit. En definitiva, perquè era un mñistic.

Aquesta idea de fons va ser l'eix vertebrador del IV Congrés d'Espiritualitat. Amb l'exemple de Pau al davant, els participants en el Congrés eren convidats a preguntar-se com ´s possible tenir avui una mirada positiva i renovadora sobre el propi entorn, fins a veure-hi una oportunitat de viure amb decisió la fee cristiana i de comunicar l'alegria de  creure en el Crist vivent i present en els creients.

Llegir fragment del ponent Eloi Aran.