Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

 

Des de l'equip de pastoral juvenil dels salesians esn fan saber que han renovat la seva pàgina web:
 
"Benvinguts al nou portal del webdepastoral. Ja veieu que no es tracta només d'un canvi d'imatge, sinó que hi trobareu un nou menú de continguts que esperem que sigui del vostre gust i d'utilitat, tant per poder realitzar una estona de pregària personal com per a fer-los servir en les activitats pastorals de les vostres parròquies, escoles, esplais i centres juvenils, plataformes d'educació social...
El silenci, el conreu de l'espiritualitat, la pregària, la lectura creient de la realitat i de la pròpia vida i la reflexió pastoral són alguns dels elements que us oferim i que us proposem de posar en joc passejant per les nostres pàgines. Entreu-hi i aneu-les coneixent de mica en mica, sense presses. De mica en mica aniran creixent i consolidant-se. Això és només el començament. Aneu-les visitant de tant en tant i, si així us plau, col·laborant amb els vostres comentaris, reflexions i aportacions.
Novetat vol dir il·lusió, i és amb il·lusió que continuem la nostra aventura que va començar ja fa uns anys i que ara ens porta a aquesta nova etapa. Que sigui en hora bona!"