Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La Universitat d'Estiu de la Ramón Llull (UeRL) ofereix el curs "La interioritat i la espiritualitat" (codi:BC20), els dies 11, 12, 14 i 15 de juliol de 2011, de 16 a 20:30 hores, a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (URL).

Descripció
El curs pretén desvetllar i treballar la dimensió transcendent pròpia i del jove. Facilitar estratègies, recursos i conèixer nous llenguatges per afavorir l’animació dels joves en grups d’església. Per tant, com possibilitar i donar a conèixer l’experiència de Jesús. Es tractarà l’espiritualitat dels joves des de diferents temàtiques: el jove en la societat i el fet religiós, els llenguatges per a l’anunci evangèlic, la bona notícia de Jesús als joves d’avui, i el diàleg interreligiós. Amb la col·laboració de la Delegació de Pastoral Juvenil i de la Fundació Pere Tarrés.

Programa del Curs

Professorat
Joaquim Cervera - Llicenciat en Teologia i Sociologia. Mossèn de la Diòcesi de Barcelona.
Francesc-Xavier Marin - Doctor en filosofia; llicenciat en ciències de la religió; expert professional en Cultura, Civilització i Religió Islàmica de la Junta Islàmica d’Espanya. Professor del Màster en Immigració i Educació Intercultural de la UB; del Postgrau en Teories i Models d’actuació en Immigració Intercultural de la UB; investigador principal del Grup de Recerca Identitat i Diàleg Intercultural de la Universitat Ramon Llull.
Pilar Muro, Coordinadora - Doctora en Psicologia, professora adjunta de la Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés (URL). Cap de Departament de Pedagogia de la FE de l’Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés. Psicòloga en el Centre Obert Passatge.
Angel-Jesús Navarro, Coordinador - Professor i membre del grup de recerca Identitat i Diàleg Intercultural de la Facultat de Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (URL). Llicenciat en Estudis Eclesiàstics i Teologia Moral per la Facultat de Teologia de Catalunya.
Josep Maria Nonay - Responsable de pastoral de les Escoles Lestonac. Professor col·laborador de la Fundació Pere Tarrés
Eduard Sala - Llicenciat en Filosofia i lletres. Educador social. Director de l'obra social de Sta. Lluïsa de Marillach de la Companyia de les Filles de la Caritat. Col·laborador de la Fundació Pere Tarrés.