Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Com ja és costum, aquest divendres 19 de Novembre, la pastoral juvenil agafa l'Avant per enllaçar les Estacions d'Enllaç (trobades de joves cristians) a Barcelona i a Lleida.

La trobada de Barcelona porta per lema "Jove + Cristià + Política = Transformació Social" i tractarà sobre les properes eleccions al Parlament de Catalunya, convidant a joves de diferents partits que vulguin donar el seu testimoniatge com a joves cristians compromesos amb la política. El debat serà moderat pel capellà i periodista Francesc Romeu. L'acte tindrà lloc a Rivadeneira 6, a les 22:00h.

La trobada de Lleida porta per lema "Torna la màgia, torna Estació d'Enllaç" i comptarà amb l'actuació del Mag Reivaj (Xavier Rodríguez sj). L'esdeveniment tindrpa lloc als locals de la Parròquia de Santa Maria del Gardeny a les 22:00h. Podeu veure el vídeo que ha editat la delegaciuó de joves aquí.

Per altra banda, el Casal Loiola també ha muntat una

PREGÀRIA INTERCONFESSIONAL DE TAIZÉ
Divendres 19 de Novembre a les 20.30h
 
"La comunitat d'Espai Ignasià juntament amb la comunitat cristiana de l'escola Sant Ignasi- Sarrià us convida, aquest divendres 19 de novembre, a compartir una pregària de Taizé amb 2 comunitats més: una comunitat evangelista i una comunitat catòlica amb tradicions alemanyes.
 
La pregària començarà a les 20:30h i acabarà amb un sopar per fer caliu i conèixer la gent que hi participa amb l'objectiu de fer una sola COMUNITAT."