Vés al contingut

Arribem al moment de fer balanç d’un període que s’ha desplegat des del capteniment que neix d’un desig manifest i contrastat de servei al país, als nens i nenes, nois i noies, que volen que l’escola cristiana sigui el referent per al seu procés de formació i desenvolupament integral com a persones. Amb consciència, des de les escoles i des de la Fundació, dels problemes que afecten l’educació i la seva complexitat i amb el propòsit de contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a tenir en les nostres mans la clau que obri les portes a tantes vicissituds i oportunitats que ens pot brindar l’actual situació.

És ara l’ocasió, per tant, de transmetre el nostre profund agraïment al professorat, als equips directius, al personal d’administració i servei per l’enorme tasca, la immensa capacitat d’adaptació i la colossal dosi de paciència mostrades al llarg del curs, per estar al costat de l’alumnat i de les seves famílies en tot moment. Amb una professionalitat, més que demostrada i valorada, que ha permès tornar a fer possible que les escoles hagin estat espais segurs i escenaris d’acollida.

Resten encara elements que ofereixen incerteses, que afectaran molt directament la nostra tasca i també l’organització de les escoles. Tan bon punt es disposi dels coneixements i de la informació necessàries procurarem posar-la a l’abast de les escoles per a prendre les decisions que siguin més escaients o possibles.

Ara ens queda l’entusiasme, la vocació i la paciència que els professionals que hi treballen han dedicat a les escoles, mostrant un cop més com aquesta dedicació és generadora d’èxit i de confiança.

Potser ara més que mai, la cohesió entre l’equip docent i el personal d’administració i serveis, l’aplicació amb els nostres alumnes, l’enfortiment de vincles amb les famílies i la recíproca confiança i col·laboració en les autoritats educatives ens ajudaran a afrontar un futur ple de reptes però també d’esperances. Des de la FECC procurarem mantenir-nos sempre al vostre costat i en favor del model educatiu plural, democràtic i de convivència que tant ha ajudat a construir aquest país.

Gràcies a Déu, hem arribat a la fi del curs. Ara és el moment de relaxar-se i de procurar dedicar atenció als nostres i a nosaltres. Gaudiu d’aquests dies i compartiu-los amb joia, ho teniu ben merescut. Molt bones vacances!

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.