Vés al contingut
Per Fundació Escola Cristiana de Catalunya .
A

El Programa d’Auxiliars de Conversa està pensat perquè les escoles adscrites que així ho sol·licitin puguin disposar d’un o més joves nadius de llengua estrangera, seleccionats per Home To Home, perquè duguin a terme tasques d’assistència a les activitats previstes en el projecte multilingüe del centre, 25 hores a la setmana, durant el curs escolar, d’octubre a juny.

D’ençà que vam proposar el PAC l’experiència dels Auxiliars de Conversa a les escoles ha estat majoritàriament molt positiva, i moltes escoles ja han renovat o han fet noves sol·licituds. En aquest moment hi ha més de 140 auxiliars de conversa repartits en més de 120 escoles cristianes de tota Catalunya i Andorra. Aquest any, i com a novetat, també oferim la possibilitat de demanar auxiliars de conversa de llengua francesa.

La data límit per presentar sol·licituds d’Auxiliars de Conversa per al curs 2013-14 és el 31 de maig de 2013. Per sol·licitar un o més auxiliars de conversa, heu d’emplenar el full de sol·licitud que trobareu al bloc dels auxiliars de conversa.

És imprescindible que consulteu les novetats del curs 2013-2014 al bloc dels auxiliars de conversa.

Les famílies acollidores són un pilar fonamental del programa, així com la tasca dels tutors dels Auxiliars de Conversa a les escoles. Per això us oferim unes reunions informatives perquè totes les famílies i escoles interessades en el PAC pugueu conèixer millor el Programa i consultar els dubtes que pugueu tenir. Les reunions seran durant el mes de maig, en les següents dates:

Tarragona – 8 de maig || Girona – 13 de maig || Barcelona – 15 de maig || Lleida – 27 de maig

Més endavant us farem saber el lloc i hora de cadascuna de les sessions.

Penseu en les múltiples possibilitats que us ofereix disposar d’un o més Auxiliars de Conversa en el vostre centre: col·laborar en activitats AICLE, donar un cop de mà en el treball per grup, per parelles, treball individual; petits diàlegs al voltant d’un tema; jocs; contribuir a la preparació de la part de Speaking dels exàmens de Cambridge i DELF; elaborar materials complementaris...

Adreceu les vostres consultes i sol·licituds a pac@escolacristiana.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.