Vés al contingut

Diversos esdeveniments han confluït darrerament en l'àmbit de l'actualitat laboral de les escoles concertades. D'una banda, l'entrada en vigor del Reial Decret 5/2013, que ha introduït canvis en la regulació de la jubilació ordinària, l'anticipada i la parcial, així com en el contracte de relleu.

De l'altra, la publicació del X Conveni Col·lectiu dels centres privats concertats a Catalunya, que, a banda de diverses matèries que modifiquen la regulació anterior, conté algunes novetats importants pel que fa a les retribucions i la regulació del premi de fidelitat.

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) considera que cal fer una anàlisi de totes aquestes qüestions, i per això convoca el proper 11 de juliol la jornada-seminari Jubilació, premi de fidelitat, nou conveni, que s'adreça especialment a responsables de personal de xarxes escolars, així com a titulars, directors generals i administradors.

La sessió, que anirà a càrrec del responsable de l'Assessoria Jurídica de la FECC, Miquel Mateo, abordarà els canvis en la regulació de la jubilació i les seves modalitats (darrers canvis normatius i situació dels plans de jubilació parcial), situació del premi de fidelitat i casuística i d'altres novetats del Xè conveni col·lectiu. Adjunt trobareu el programa complet.

Programa - Inscripció

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.