Vés al contingut

Per tal que els processos de l’escola siguin eficaços i assoleixin els objectius previstos, es requereixen recursos adequadament gestionats que han de portar una major eficiència dels processos i una major satisfacció tant dels alumnes i famílies com del professorat i PAS.

La formació Gestió de recursos i instal·lacions, que tindrà lloc el 25 de setembre i el 10 d’octubre, pretén transmetre el coneixement per gestionar els citats recursos i aportar el coneixement necessari per a la gestió de les instal·lacions i les compres en un centre docent.

El curs, que s’adreça a personal de direcció i administració responsable de dur la gestió de les compres i la gestió de les instal·lacions i del manteniment de les escoles, té com a objectius:

1. Comprendre la importància de la gestió dels recursos com a element que contribueix a la qualitat del centre.

2. Conèixer els criteris a aplicar per tal d’identificar les necessitats de recursos, planificar l’adquisició i gestionar-los d’una forma eficient.

3. Conèixer el procediment per a la legalització de les diferents instal·lacions existents al centre, així com les revisions a efectuar.

4. Disposar de les primeres versions de programes de manteniment, així com de procediments de compres i gestió de proveïdors.

[ProgramaInscripció]

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.