Vés al contingut

L’èxit no és definitiu, el fracàs no és fatídic. El que compta és el valor per continuar. Aquestes paraules de qui va ser Primer Ministre Britànic, Winston Churchill, defineixen l'esperit amb què la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) organitza la jornada Emprenedoria. Una actitud de l'escola, un valor a educar, que tindrà lloc el proper 16 de maig al Seminari Conciliar de Barcelona. 

La jornada, que té com a objectiu estimular l’emprenedoria des dels centres educatius, arrencarà amb la conferència Aprendre i emprendre - habilitats i actituds que hauríem de desenvolupar, a càrrec de la professora i directora del Departament d'Iniciativa Emprenedora de IESE, Júlia Prats.

També hi tindrà lloc una taula rodona sota el títol Què ens demana la societat i què podem oferir des de l'escola per donar el valor de l'emprenedoria des del nostre sector? Hi intervindran l'experta en emprenedoria, Maria Batet; l'emprenedor i fundador d’Hotelerum, Humbert Torroella; la professora de l'Escola Pia de Mataró, Estel Paloma, i l'expert en Formació Professional i empresari metal.lúrgic, Manuel Rosillo.

La jornada també comptarà amb quatre experiències d'educació infantil, primària i ESO. Més informació - Inscripció

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.