Vés al contingut

L’escola El Cim de Vilanova i la Geltrú, davant la problemàtica econòmica que viuen les famílies -i de retruc els alumnes-, ha endegat el programa de mecenatge TOTSxTOTS, amb el qual vol evitar desequilibris econòmics que acabin generant situacions d'exclusió social dins la pròpia comunitat educativa.

Aquest programa, que és la resposta de l’escola a la creixent desigualtat social que la crisi està provocant, vol vehicular les aportacions econòmiques dels donants cap a les necessitats més immediates i importants dels membres més sensibles de la comunitat (els infants).

La idea bàsica és que l’escola faci de vincle entre els recursos que ofereix el donant i les necessitats que es detecten en el receptor. La gestió es du a terme per cursos escolars, de manera que, cada mes de setembre, la comissió del programa revisa tots els casos i torna a “lligar” beneficiaris amb donants (antics o nous, que n’hauran de donar el vistiplau a la continuïtat del programa).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.