Vés al contingut

Arriba el primer butlletí “Llambregades de pastoral educativa” de 2022 i ho fem amb el ritme de l’himne “Mira”, de les propers Jornades de Pastoral Educativa en format online que tindran lloc la setmana del 7 al 13 de febrer. Part del butlletí actual està dedicat íntegrament a presentar les activitats asincròniques (“enllaunades”, per entendre’ns) com les sincròniques, que tindran lloc el divendres 11 de febrer de les 11 a les 13.30h… save the date! (aquesta setmana s’obren ja les inscripcions)

En aquest lliurament també hi trobareu novetats interessants. La primera són els nous “webinars catequètics” que ha preparat el Departament de Pastoral de la FECC conjuntament amb el Secretariat Interdiocesà de Catequesi (SIC) i l’editorial Claret per tal de donar resposta a la demanda que ens heu fet arribar des de diferents institucions educatives. La segona novetat és el 12è lliurament de les videocàpsules “caFEïna”, on comptem amb la Dra. Claustre Solé, ODN, que ens respon la pregunta “Fa nosa la Bíblia a l’escola?”, una pregunta cabdal amb la proximitat de les Jornades de Portes Obertes de les escoles cristianes. La tercera novetat és la proposta formativa adreçada especialment a parelles, joves “o no tant”, que ofereixen les CVX (Comunitats de Vida Cristiana) amb el títol “El rellotge de la família”.

Seguidament, trobareu els tradicionals quatre apartats de recursos (cinema, art, actualitat i ciberllambregades) com a previ a la pàgina dedicada a les propostes formatives de la FECC i el prayer corner final com una invitació personal al silenci i la connexió amb l’Alteritat.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.