Vés al contingut

La Teresa Sánchez, alumna de 3r d’ESO de l’escola Santa Teresa de Lisieux de Barcelona, ha guanyat el primer premi de la categoria B al Concurs literari Terra Negre. La Teresa va presentar un relat curt en català que porta per títol Vides de tinta i explica l’experiència autobiogràfica -narrada en primera persona- d’un llibre que es troba dins d’un contenidor de rebuig en un carrer del Poble Sec.

El passat 25 de maig, va tenir lloc al Centre Cultural Albareda, l'acte de lliurament de premis del certamen. El Concurs literari Terra Negre és una activitat inclusiva que amb dues modalitats, relat curt de temàtica lliure i poesia, pretén fomentar l’interès per la literatura i engrescar els joves per la creació pròpia.

La Teresa i la resta de guanyadors van rebre el premi de veure publicats el seu escrits en el llibret editat per Unió AAVV Poble-sec amb col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona entre d’altres obsequis i, l’escola va veure també reconeguda la seva tasca d’incentivar la lectura i la creació literària.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.