Vés al contingut
Equips de litúrgia: fer celebracions significatives
Equips de litúrgia: fer celebracions significatives

Si fa temps que seguiu aquest blog, ja haureu vist que últimament estem repassant les diferents parts de la missa, i ja sabeu que en aquesta ocasió tocaria parlar de la comunió, punt molt important de la celebració.

Però hem decidit fer una parada en aquest recorregut i parlar d’un grup de persones que, conjuntament amb els rectors, treballen perquè tothom que participi d’una celebració pugui viure una trobada amb Jesús. Ens referim als equips de litúrgia de les parròquies.

¿I qui us ho podria explicar millor que la coordinadora d’un d’aquests equips de litúrgia? Amb Montserrat Salgado ens vam conèixer quan a la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina de Barcelona, i al seu equip de litúrgia, el CPL li va concedir el IV Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica. Ella és justament la coordinadora d’aquest equip de litúrgia, que representa bé la feina de tants equips que cada diumenge vetllen per la qualitat de les celebracions litúrgiques i perquè totes les persones que hi participen puguin viure-les amb plenitud des de les seves circumstàncies.

En aquest vídeo podreu escoltar l’entrevista que li vam fer per al número 5 de la revista Galilea.153 on ens explica com va començar a interessar-se pel món de la litúrgia i aprofundeix en la tasca dels Equips de Litúrgia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.