×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Fra Jacint Duran)

1. Un fet
Començo explicant una anècdota que em va impressionar especialment, i m’ha fet pensar moltes coses sobre el nostre tema. Li va succeir a fra Joan Antoni Font, un frare que havia estat treballant molts anys al convent d’Arenys, i que després, fins a la mort, treballà a l’Amazones (Colòmbia).

Quan jo hi vaig anar, una de les coses que més m’impressionà dels nostres missioners és el treball que feien entre els catequistes. No són catequistes tal com els entenem aquí. Són gent indígena, que estan en els seus poblats, i que fan la feina gairebé d’un rector, amb molta responsabilitat. El frare hi va de tant en tant, i ells són els qui porten pròpiament la marxa de la comunitat cristiana. (Llegir més)