Vés al contingut

Per saber-ne més

Fitxers adjunts
Document

(Fra Lluís Arrom) Per discernir l’acció de l’Esperit Sant en la nostra pròpia vida, en la vida de l’Església, hi ha tres grans sants de la tradició cristiana que ens poden ajudar: Francesc d’Assís, Teresa de Jesús i Ignasi de Loiola.

Per a sant Ignasi i la seva tradició, l’Esperit Sant actua en tots els aspectes de la nostra vida. Aquest és un punt molt important del seu pensament. El cristià, quan pensa en la seva vida espiritual, no pot pensar mai que aquesta és només una parcel·la de la seva existència sinó que tota la vida és una vida espiritual o una vida en Crist –com diuen els orientals–, una vida cristiana. La vida en l’Esperit, evidentment, és inseparable de la vida de Jesús, com també és inseparable l’Esperit de la Paraula. I la vida dins l’Esperit, la vida en Crist, és una vida dins l’Església. Aquests són punts evidents de vida espiritual que sant Ignasi deixa molt clars en els seus Exercicis Espirituals. (Llegir més)

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.