Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Àlex Romero) Des que estic al Convent d’Arenys he anat alguns cops al metge: a una anàlisi de sang, al traumatòleg i al podòleg. Quan vaig anar a l’anàlisi de sang, em va atendre una infermera de mitjana edat i em va preguntar, entre d’altres coses, què estudiava. Tot i que em va costar, li vaig dir que estava estudiant per ser frare al convent dels Caputxins d’Arenys. Em va sorprendre que s’ho va prendre molt bé, fins i tot em va explicar que el germà d’un amic seu era monjo de Montserrat. 

També quan vaig anar al traumatòleg, el metge, que devia tenir uns 60 anys, em va preguntar pels estudis. Tot i que també em va costar una mica, li vaig dir el mateix que a la infermera. L’home es va estranyar una mica que a la meva edat hagués triat una opció de vida així, però li va semblar interessant i em va dir que li semblava una opció de vida maca. 

Però després (Llegir més)