Vés al contingut

A vegades recordo el gran Karlos Arguiñano, que com a cuiner no em sembla de gran excel·lència, però sí com a comunicador, amb un llenguatge planer, amb un humor molt particular.... que durant tants anys ha aparescut a la sales, cuines.... de tantes cases amb els seus plats i les seves bromes. Li recordo aquella qualificació de "rico, rico", destacant les bondats d'un peix, una carn o un plat de verdures. Dues vegades "rico" no vol dir una altra cosa que bo de debò. No ho poseu en dubte.

Així, em sento fent "vacances, vacances", és a dir, desconnectant, vivint experiències precioses, fent altres coses, acabant feines pendents, descansant..... Uns dies a Navarra, temps en família, la JMJ a Cracòvia amb un grup de joves excepcional, alguns dies amb amigues.... i alhora, fent el que més m'agrada: escriure, preparar classes, cuinant... Aquest és el meu estiu, quan ja n'ha passat més del 50%.

Necessitem l'estiu, el descans, canviar d'activitat, d'horitzons.... però també necessito mantenir un fil amb la meva vida quotidiana, com el seguiment del Capítol General i la seva difusió a les xarxes socials, la feina de l'escola en petites dosis.... Sóc una sola persona, i no em puc girar com un mitjó només perquè estic en un altre context.Ho necessito i crec que em serà una ajuda el dia 1 de setembre a les 9h del matí.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.