Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

En aquesta època que ens ha tocat viure, allò visual predomina per sobre de moltes paraules. Ens arriba més una imatge impactant, que una descripció precisa i exacta. Només cal veure que el fenòmen de les xarxes socials (per exemple instagram) es basen en la imatge com a reclam quasi bé absolut. 

Al Sagrat Cor tenim els nostres propis símbols visuals, i entre ells en destaca un: la figura de Mater Admirabilis, que celebrarem aquest proper dijous dia 20 d'octubre. Mater va ser pintada per una postulant, Paulina Perdrau, i s'ha convertit en la icona de les escoles del Sagrat Cor arreu del món. La seva serenitat, disposició... atrauen a aquell qui la contempla. 

En concret, en destaco avui l'instant en que s'emmarca: el llibre al costat, el fus a l'espera, la mirada cap a l'interior.... No ens estarà expressant la necessitat d'aturar la feina per tal de retrobar-ne el sentit? No serà que sense aquestes pauses la vida se'ns escapa? No serà aquesta l'oportunitat de fugir de la simple eficàcia deshumanitzada?

Mater, icona del Sagrat Cor a tot el món, un repte per a la nostra vida.