Vés al contingut
Aquest proper divendres, a la sala d’actes del COAC (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya), a les 18:00h, tindrà lloc la conferència “Espais Religiosos: Necessitats i requeriments”, a càrrec d’Amin Egea, membre de la comunitat Bahà-i, arquitecte tècnic i historiador.
 
Es comptarà també amb la intervenció de Maricarmen Márquez Muriel, responsable del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa de l’Àrea de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que ens parlarà de l’espai interreligiós recentment obert a l’hospital.
 
 
Durant l'acte es realitzarà una petita presentació del Calendari Interreligiós que aquest any té per tema l’Arquitectura del Sagrat, editat per l’AUDIR (Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós), i que, qui ho desitgi, podrà emportar-se de manera totalment gratuïta. Aquest Calendari interreligiós vol ser una eina que ajudi a visualitzar i normalitzar la pluralitat religiosa del nostre país i del planeta. A banda d’explicar breument totes les festes, el calendari explora cada any una temàtica concreta que és presentada, cada mes, des de la perspectiva d’una tradició diferent.

Que l’arquitectura sigui presa com un lloc de diàleg entre les diferents tradicions religioses és una molt bona notícia per a una societat plural i dóna pautes per poder entomar un projecte d’aquestes característiques.  

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.