Vés al contingut

“Jacob es llevà de bon matí, va prendre la pedra que s'havia posat per capçal, la va plantar com un pilar i la consagrà ungint-la amb oli. I donà a aquell lloc el nom de Betel, que vol dir «casa de Déu».” (Gn 28, 18-19. El somni de Jacob)
He somiat un espai on-line on l’art i la religió s’hi trobin com a casa, un lloc de trobada d’arquitectes, dissenyadors i artistes oberts al fet religiós. He somiat, també, que aquest espai pugui oferir un servei pràctic a les comunitats que volen viure la seva fe, que creï opinió sobre l’espai de la religió en l’àgora pública com és el cas de la llei de centres de culte de la Generalitat, que presenti els nous espais de pregària, que doni a conèixer els espais expositius de Catalunya, així com les publicacions i els documents que hi reflexionen.
No és aquest un somni gratuït, i encarnar-lo no serà una tasca fàcil, però espero poder comptar amb vosaltres per a que el somni de Betel es fonamenti en la pedra de la feina ben feta i el treball en equip. Vagi per endavant el meu agraïment al portal de Catalunya Religió que ha volgut donar cabuda a aquest projecte. “Venim a passar-nos-ho bé”, deia el seu director en els inicis del portal, aquest ha de ser també el tarannà d’aquest nou espai que avui inaugurem.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.