Consulta otros videos y #TrobaBonaEscola: catalunyareligio.cat/blog/ encuentra-buena-escuela
Consulta altres videos i #TrobaBonaEscola: catalunyareligio.cat/blog/troba-bona-escola
 

Dilluns passat ens despertàvem amb la notícia d’El Periódico segons la qual als anys 2012 i 2014 la Generalitat va “desviar a l’escola concertada 81 milions de guarderies públiques”.

Consulta altres videos i #TrobaBonaEscola: catalunyareligio.cat/blog/troba-bona-escola
 

Podríem trobar un vincle entre dues personalitats tan dispars com Nelson Mandela i Steve Jobs a través de dues idees: el primer va dir que l’educació és l’arma més poderosa que pots utilitzar per canviar el món;  el segon, que les persones que estan prou boges per pensar que poden canviar el món són les que el canvien.

Alguns dels “bojos” (dit entre cometes i amb tot l’afecte) disposats a canviar el món amb el seu compromís per l’educació són la gent de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, les conegudes com a AMPAs.

Divendres passat, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya enviàvem un correu electrònic a les titularitats i direccions de les escoles on demanàvem que fessin arribar als pares i mares dels nostres alumnes la carta que s’hi adjuntava. Aquesta carta ha estat consensuada per les organitzacions representatives de les titularitats del sector i per les respectives associacions de pares i mares.