Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït


Bona tarda centpeuaires!

Ahir al matí les famílies acollidores de Nürnberg ens van portar a la parròquia de St. Bonifaz per fer la missa de l’Ascensió, que aquí a Alemanya la celebren el dijous i no el diumenge com nosaltres.

La missa va anar molt bé. Va presidir el P. Joan Vinyeta i hi havia molta gent. Tot va ser en alemany però en algun moment ens ho traduïa al català. Al final vam cantar la Salve i el Virolai.
Després la Loli i en Diego, que són valencians però viuen a Nürnberg, ens van preparar una paella que estava boníssima. No en va quedar gens!

Al final ens vam acomiadar de les famílies i de la gent que ens preparava tot el que necessitàvem. Va ser molt bonic, vam cantar el Virolai i molts ens vam emocionar a l’hora del comiat.

En acabar vam agafar l’autocar i vam viatjar durant quatre hores cap a Bad Tölz. De camí vam passar per davant de l’Alianz Arena (que és el camp del Bayern de Munic) i de la BMW.

Al vespre vam anar a fer la prova de so al lloc on farem el concert el dissabte. Després vam sopar allí mateix amb el cor Tölzerknaben. Vam aprofitar per conèixer els nois i fer amistats.Al final del dia ens vam instal·lar a l’hotel i vam anar a dormir.

Fins la propera crònica. Adéu centpeuaires!

Marcel i Martí