Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït


Hola centpeuaires!!!!!!!!!

Ahir, dissabte 1 de juny, vam fer dos concerts. Un al matí i l’altre a la tarda.

Ens vam llevar abans de les 8, vam esmorzar i ens vam preparar per anar cap a la Stadtpfarrkirche per fer un assaig conjunt amb les altres escolanies per al concert del matí.

Després vam fer el concert on van cantar també els Tölzer Knabenchor i els Wiltener Sängerknaben, que són dos cors alemanys. Al final vam cantar un cànon de Mozart a quatre veus i a quatre cors: va ser moooooolt bonic.

Acabat el concert vam sortir al carrer per a fer una foto conjunta de totes les escolanies. Després vam agafar l’autobús que ens va portar fins a un restaurant similar als dels Estats Units.

Tot seguit vam anar cap a l’hotel a descansar per al concert de la tarda. Un cop vam haver descansat vam anar cap a la Kurhaus per al concert de la tarda. Allà vam conèixer els nois de la Capella Vocalis de Reutlingen.

En el concert vam cantar, com tots els dies, els Tölzer Knabenchor i nosaltres, però els Wilteners van marxar i els van substituir els de la Capella Vocalis. Va ser un concert diferent perquè tothom va cantar cançons populars del seu país. Al final vam cantar dues peces conjuntament amb els altres cors: Kein schöner Land i Thank you for the music.

Acabat el concert vam sopar a la Kurhaus amb les altres escolanies i vam anar a l’hotel per dormir. Estàvem molt cansats però molt contents.

Fins aviat centpeuaires!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oleguer O. i Pau V.