Vés al contingut
Catalunya Religió

(Blanquerna-URL) El proper 25 de gener, de 19 h a 21 h, Blanquerna-URL, juntament amb La Salle-URL, organitza la 6a Sessió d’Orientació Universitària amb el títol “Escollir estudis universitaris al segle XXI: com es pot orientar els fills”.

Aquestes sessions pretenen oferir als pares criteris per orientar adequadament els seus fills a l'hora d'escollir estudis universitaris. Aquesta primera xerrada tindrà lloc el dijous 25 de gener de 19 h a 21 h, a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, a la Plaça Joan Coromines de Barcelona, i anirà a càrrec de Maria Pilar Torné, de la Salle-URL, i Cristina Feixas, de Blanquerna-URL, especialistes en orientació universitària. 

Blanquerna-URL ofereix a les escoles i als futurs estudiants aquests i d’altres serveis com ara visites personalitzades a les seves facultats, sessions informatives, xerrades d’orientació a les escoles interessades i, per segon any consecutiu, una nova edició dels Tallers Blanquerna-Escola, en què els estudiants podran conèixer de prop la Universitat i tindran un primer contacte (en format taller) amb el Grau que volen estudiar i l’exercici dels professionals qui s’hi dediquen.

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.