×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) A l’inici dels judici dels polítics i líders socials catalans, els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense han fet una breu declaració en la que asseguren que el moment polític i social demana “diàleg, respecte mutu i magnanimitat en la recerca de gestos concrets per a la reconciliació”. El text posa l’accent en la necessitat de concòrdia i pau social “ni que sigui amb sacrificis per part de tots”.

Els bisbes de Catalunya asseguren que el judici “té una gran transcendència per a la convivència del nostre país”. I, en aquest context, demana a tothom “una actitud de diàleg entre els ciutadans i entre les institucions” com a manera “de superació per continuar construint una societat en solidaritat, en pau, en llibertat i en justícia”.

També insisteixen, com en anteriors comunicats, que “els cristians som un poble cridat a contribuir a la pacificació personal i social, procurant especialment la solidaritat entre tots i l’atenció als més vulnerables”.  

Aquest és el text dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense després de la reunió trimestral d’aquesta setmana.

Comunicat de la reunió n. 229 de la CET

Pel que fa a la situació política i social que es viu en aquests dies i, a les portes de l’inici d’un judici que té una gran transcendència per a la convivència del nostre país, els bisbes de Catalunya volen recordar que sempre caldrà diàleg, respecte mutu i magnanimitat en la recerca de gestos concrets per a la reconciliació, ni que sigui amb sacrificis per part de tots, que serà el que ens durà a la concòrdia i a la pau social.

Els cristians som un poble cridat a contribuir a la pacificació personal i social, procurant especialment la solidaritat entre tots i l’atenció als més vulnerables. Seguint el magisteri del papa Francesc desitgen abatre murs i construir ponts. Perseverar en una actitud de diàleg entre els ciutadans i entre les institucions serà un impuls de superació per continuar construint una societat en solidaritat, en pau, en llibertat i en justícia.